Sopa anti-radicals lliures
Després del fervor gastròpata nadalenc, calia fer unes setmanetes de cremes i sopes de verdures que netegin bé el cos i que facin sentir bé. I com que a casa ens agraden molt les combinacions curioses, avui us proposo aquesta sopa que va de meravella per desintoxicar.
Pelar i tallar a trossos les verdures recordant que cal treure els nervis i les llavors al pebrot.
En un cassó, escalfar una cullerada d’oli a foc lent. Afegir la ceba i quan es vegi transparent afegir els trossos de pebrot, poma i pastanaga. Fer-ho coure durant uns minutets remenant-ho bé.
Abocar-hi el brou i les herbes per condimentar que més us agradin, jo escullo la farigola.
Fer-ho bullir a foc viu durant un minut. Abaixar el foc i deixar-ho coure mitja hora.
Pasta aquest temps, la sopa ja és a punt. Si preferiu prendre-us-la en textura de crema només cal que la passeu per la batedora.
El que més m’agrada d’aquesta crema és que està bonísima, revifa un mort de fred i a sobre el pebrot (que a mi no m’agrada gens) no es nota ni es repeteix!!!
Comentaris
petons
besos
Nuria
un saludo
Jorge
www.pocohecho.com