HEMC#22 Sorbet de te de fruites tropicals

200 gr sucre - 1/2 litre d'aigua - 20 gr te de fruites tropicals - 4 fulletes de menta - 2 llimones - 80 ml nata
1. Fer un xarop amb el sucre i l'aigua escalfant fins que arribi a punt d'ebullició i mantenir-lo un minut.
2. Afegir el te i les fulletes de menta i deixar infusionar durant un quart d'hora. Passat aquest temps, colar-ho i deixar refredar.
3. Afegir el suc de les llimones i la nata. Moure bé fins que quedi tot ben homogeni i congelar-ho. Jo, com que no tinc màquina de fer gelats o poso en tàpers.
4. Anar comprovant que no es fan cristalls al sorbet i remoure-ho bé. He llegit que també es molt útil congelar-ho en glassoneres i després batre-ho amb el robot. Escolliu el mètode que escolliu després de batre el sorbet s'ha de tornar a congelar.
5. Servir després d'un bon àpat o entre el primer i el segon plat.
P.D. Demà penjo la foto... sóc un trastito i m'he quedat sense bateria...1. Fer un xarop amb el sucre i l'aigua escalfant fins que arribi a punt d'ebullició i mantenir-lo un minut.
2. Afegir el te i les fulletes de menta i deixar infusionar durant un quart d'hora. Passat aquest temps, colar-ho i deixar refredar.
3. Afegir el suc de les llimones i la nata. Moure bé fins que quedi tot ben homogeni i congelar-ho. Jo, com que no tinc màquina de fer gelats o poso en tàpers.
4. Anar comprovant que no es fan cristalls al sorbet i remoure-ho bé. He llegit que també es molt útil congelar-ho en glassoneres i després batre-ho amb el robot. Escolliu el mètode que escolliu després de batre el sorbet s'ha de tornar a congelar.
5. Servir després d'un bon àpat o entre el primer i el segon plat.
Comentaris
A mi també m'agraden més els gelats de fruita, els trobo més refrescants... Ole, per fi arriba la temporada de gelats, visca!