Dumplings de ricotta


Soc una d’aquelles persones que els hi fa ràbia fer servir paraules en anglès quan existeix una paraula en l’idioma que estem utilitzant. Procuro buscar l’equivalent i fer-ne ús al màxim. Com fa l’@adaparellada amb #fonsdenevera enlloc de batchcoolink. Jo encara no he trobat l’equivalent per a dumpling. Propostes?

Mentrestant, aquesta recepta de ‘dumplings’ de ricotta que darreramenr estic fent amb mató, és zero esforç i tot gaudi. Extreta de la revista Epicurious.

DUMPLINGS DE RICOTTA
*200g de ricotta
1 ou L
3/8 tassa farina d'arròs
2 cs mantega
1 porro

Posar una olla gran amb aigua i sal a bullir.
Barrejar la ricotta i l'ou. Salpebrar. Afegir la farina i barrejar suaument.
Mentrestant, escalfar la mantega. Saltar el porro tallat fi fins que estigui transparent.
Quan l'aigua bulli, formar els gnocchi amb dues culleres i posar a coure. Quan pugin a la superfície, deixar cuinar uns 4 minuts. Amb una aranya, passar els dumplings a la paella i banyar-los amb la salsa de mantega.
Jo a la foto els he acompanyat amb carxofes en conserva i alfàbrega a dojo!
Gràcies per compartir la recepta amb mi, Bojana!

Bon profit!

Comentaris

Entrades populars