Arepita de manteca


 "Arepita de manteca pa' mamá que da la teta"

🧈🧀
Aquesta mare lactant que us escriu, es lleva amb una gana pantagruèlica. A diferència de l'altre embaràs, no tinc gana de dolços. Em ve de gust salat. Ous i lactis majoritàriament. I tant cantar "arepita de manteca" al final me les he fet. Unes arepes fregides en mantega i farcides amb formatge gouda ratllat. Molt formatge.

(per a 2 persones)
150ml d'aigua
100g de farina blanca precuita de blat de moro
1 pessic de sal
mantega

En un bol abocar l'aigua, la farina i la sal. Barrejar amb els dits. Deixar reposar la massa cinc minuts.
Dividir la massa en boles i aplanar en forma de disc amb les mans.
Cuinar les arepes a la planxa amb mantega durant cinc minuts per cada banda. També es poden fregir.
Obrir, untar amb mantega i farcir.

Comentaris

Entrades populars