Galetes de xocolata i festucs

És bastant frustrant que t'agradi molt cuinar però a casa no et facin gaires festes. Em passa molt amb les receptes dolces. Ni el fill ni el seu pare. Però per sort tinc unes amigues molt agraïdes i no em van fallar quan vaig improvitzar aquestes galetes de cacau, cacauet i festucs. Van triomfar tant que la Marta i la Lilian van mutar en autèntics monstres de les galetes recordant-me que havia de passar la recepta... Així que els hi dedico per guapes!


150g sucre
70g mantega cacauet
70g mantega
1 ou
60g festucs trossejats
180g farina integral
1cp bicarbonat sòdi
1ct sal
1cs de cacau pur
🍪
Preescalfar el forn a 170ºC.
Barrejar la farina amb el cacau, el bicarbonat de sodi i la sal.
En un bol barrejar els dos tipus de mantega (que han d'estar a temperatura ambient i amb textura de pomada) fins que estiguin ben integrades.
Afegir el sucre i barrejar amb les varilles. Repetir igual amb l'ou.
Afegir a cullerades, a mida que es vagin integrant, la barreja d'ingredients secs. Per últim barrejar amb els festucs.
Deixar reposar la massa a la nevera durant 20 minuts, i després fer-ne boles (amb una cullera, amb una cullera de boles de gelat...) i posar-les a la safata del forn, una mica separades entre elles perquè creixen en horitzontal.
Enfornar amb escalfor superior i inferior durant 16 minuts.

Treure del forn i deixar reposar a la safata durant 5 minuts i després passar-les sobre una reixa fins que es refredin del tot. 

Comentaris

Entrades populars