El batut de maduixa perfecte d'en Walter Bishop

Aquesta setmana encara he trobat al mercat una caixeta de maduixots ecològics que per això mateix no semblaven joies precisament però que m'han vingut de perles per fer el Batut de Maduixa Perfecte.
Aquest batut és una de les obsessions gastronòmiques més arrelades del Walter Bishop, un dels personatges de la sèrie Fringe que tot just he acabat de mirar la primera temporada.

Per als pocs que no la conegueu, Fringe és una sèrie de ciència ficció creada per J. J. Abrams, a mig camí entre Expediente X i The Twilight Zone. El punt de partida de la sèrie és un estrany accident d'avió que investiga l'agent de l'FBI Olivia Dunham. Per esclarir el succés, l'agent requereix l'ajuda del científic Walter Bishop i el seu fill Peter. Tots tres investigaran una sèrie d'esdeveniments sobrenaturals a la divisió Fringe.

En Walter Bishop és la figura clàssica del científic boig. Ha passat molts anys tancat a una institució psiquiàtrica i no conserva intactes tots els seus records, entre ells els relacionats amb el menjar i la cuina. És un fan absolut dels dolços i fa barreges ben estranyes. Però una de les seves obsessions més arrelades és trobar la recepta del Batut de Maduixa Perfecte i per aconseguir-la no dubta en fer servir tot el laboratori per experimentar.


La recepta del meu batut de maduixa és perfecta per a mi, però de ben segur que no seria prou bona per al boig d'en Walter Bishop. La comparteixo amb vosaltres i a veure què en penseu.

250 gr de maduixes - 1 cullerada de sucre - 1 iogurt - 1 got de llet

Només cal triturar-ho tot i gaudir d'un batut ben gustós, però sobretot nutritiu.
Bon  profit! :-)

Comentaris

Entrades populars