La Carmanyola: Fideus a la cassola

500 gr de fideus - 500 gr de costella - 2 grans d'all - 1 pebrot verd - 1 ceba mitjana - 1 tomàquet gros i madur - brou o aigua - oli d'oliva - sal

Poseu una cassola al foc amb oli i feu-hi rossejar la costella, feta a talls petits. Separeu-la i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i l'all ben picats, el pebrot a trossets i, finalment, el tomàquet pelat i esmicolat ben fi. Deixeu que es confiti bé i afegiu-hi la costella, els fideus i el brou calent, fins que siguin cuits, de 15 a 20 minuts. Proveu-ho de sal. Han de quedar una mica sucosos.

Una altra variant la trobareu en la possibilitat de fer, per un costat, el sofregit amb la costella, i per l'altre, els fideus bullits a part i, quan ja estiguin cuits, afegir-ho tot plegat i deixar-ho un xic de temps plegat, rectificant-ho de sal segons el gust.

Recepta de Les Cuineres de Sils i extreta de la revista Descobrir Cuina.

Comentaris

Boston1955 ha dit…
Aixo si que es menjar be, a casa ara ja n'hi ha una que ja no fa servir la carmanyola.
Que bons que són els fideus a la cassola. M'apuntes la propera vegada que en facis?

PTNTS
Dolça
illetapitita ha dit…
Quina carmanyola més bonaa!!
Que bons que son els fideus a la cassola veritat?
Una abraçada!

Entrades populars