Garrí de Divendres Sant (Cicle La Cuina del Cesc)
Feia temps i temps que el bibliotecari-cuiner estrella d'aquest bloc, en Cesc, no feia cap aportació espectacular de les seves. I es veu que s'ha estat aguantant per fer-ho amb força. I és que aquesta entrada no és per a tothom, sobretot fugiu tots els vegetarians perquè ja aviso que les fotos que venen a continuació poden ferir la sensibilitat dels gastrònoms que no vulguin ser conscients que mengem animalons ben macos...
Potser us estranyarà el nom per a aquesta entrada, Garrí de Divendres Sant. Bé, ho entendríeu perfectament si coneguèssiu al Cesc. És tot un heretge! I el Divendres Sant no s'està de res i desfoga la seva vena carnívora amb ganes. Alguna de les fotos demostren la passió desaforada que sent per la carn. A mi, que sóc més aviat bleda m'ha fet molta pena el porquet..., però s'ha de reconèixer que havia d'estar ben bo!
Comentaris
Petunets,
Eva.
Un petó
El que passa que tens de ser colla pq sinó roda molt dies per la cuina i al final t'aborreix!
Records