Café des 2 moulins

Com que aquest viatge a París ha estat orientat a visitar coses que teníem pendents de les vegades anteriors, no hem tingut gaire temps per dedicar a la part gastronòmica. Però alguna coseta sí que hem fet...

elAbogado, encara que té un cantó fosc molt important, és un gran fan d'Amélie, així que vam anar a prendre alguna coseta al bar que surt a la peli, el Café des 2 Moulins.

Situat a la rue Lepic 15, un carrer que surt del Boulevard Clichy, a Montmatre, just al costat del Moulin Rouge, el bar es va fer tremendament famós quan va sortir a Amélie. Al 2003 va canviar de propietaris i aquests van eliminar la part de l'estanc i la disposició de les taules.

Tot i els canvis, el bar encara manté un encant especial. Les parets estan folrades amb pòsters i records de la pel·lícula, però els clients són els de tota la vida, tot i que de tant en tant apareixen turistes amb tot de càmeres que entren fan unes quantes fotos i marxen. Això no agrada tant a la clientela, però no s'hi pot fer res.
És prou curiós com per passar-hi i fer una cervesa.

Comentaris

La cuina vermella ha dit…
Iris, bonica! Quina il·lusió. Fa dos anys vam anar París, i com uns bojos buscàrem els deux moulins i no va haver-hi manera de trobar-lo.
Quina alegria que ens el mostris en el teu bloc. Gràcies.
Irisibula ha dit…
Hola Vermells! Doncs és al costat mateix del Moulin Rouge. A la cantonada mateix del Moulin puja un carrer, la Rue Lepic i és allà. Així que el proper cop ja hi podreu anar...
Anna ha dit…
A mi també em fa ilu visitar llocs que han estat escenaris de pel·lícules, o on han passat successos coneguts. Quina pena que traiessin l'estanc ;)

Entrades populars