La Carmanyola: Fideus a la cassola
Poseu una cassola al foc amb oli i feu-hi rossejar la costella, feta a talls petits. Separeu-la i, a la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i l'all ben picats, el pebrot a trossets i, finalment, el tomàquet pelat i esmicolat ben fi. Deixeu que es confiti bé i afegiu-hi la costella, els fideus i el brou calent, fins que siguin cuits, de 15 a 20 minuts. Proveu-ho de sal. Han de quedar una mica sucosos.
Una altra variant la trobareu en la possibilitat de fer, per un costat, el sofregit amb la costella, i per l'altre, els fideus bullits a part i, quan ja estiguin cuits, afegir-ho tot plegat i deixar-ho un xic de temps plegat, rectificant-ho de sal segons el gust.
Recepta de Les Cuineres de Sils i extreta de la revista Descobrir Cuina.
Comentaris
PTNTS
Dolça
Que bons que son els fideus a la cassola veritat?
Una abraçada!