Pa amb xocolata amb oli i sal a "Bessons congelats", d'Andreu Martín i Jaume Ribera


"De postres, pa amb xocolata. Unes torradetes petites i cruixents amb oli d'oliva i sal i xocolata negra. Deliciós. Se m'havien fet les dues. Només em quedaven dues hores per tornar a agafar la moto, si volia ser a Barcelona a les set."

🍞🍫🧂
Tornar a l'Andreu Martín gràcies a la biografia que vaig penjar darrerament... Xafardejant per la secció juvenil de la biblioteca, m'he retrobat amb el personatge i uns quants títols nous que encara no havia llegit. Vaig triar "Els bessons congelats" on en Flanagan investiga un cas pendent de resoldre i amb el que vol mostrar el seu potencial a una agència de detectius que el podria contractar.

Pel que fa al pa amb oli i xocolata. Sense cap dubte són unes de les postres favorites. Si vaig a un restaurant que n'ofereix, me'l demano. Tinc el record molt clar del moment en que les vaig tastar per primer cop, però la localització borrosa. Si hagués d'apostar, diria que va ser a Cal Pep, però tampoc hi posaria la mà al foc. Per a aquesta adaptació, vaig fer una mousse de xocolata cremosa, prou estable perquè es pogués aguantar sobre una teula de pa, coronada amb oli (jo hi vaig posar caviaroli perquè en tenia i volia fer-ho divertit, però us ho podeu estalviar perfectament) i unes escates de sal.

📖 Els bessons congelats
✍️ Andreu Martín i Jaume Ribera
📚 Fanbooks, 2015
ℹ️ 9788416297061

Comentaris

Entrades populars