Les receptes de Carvalho

Segurament la majoria coneixereu al detectiu Carvalho, o com a mínim us sonarà una mica... El Pepe Carvalho és el personatge creat per l'escriptor Manuel Vázquez Montalbán que apareix per primer cop a la novel·la Yo maté a Kennedy. Una de les característiques més importants del personatge és la seva passió per la gastronomia, afició que compartia amb el seu creador. Així, a les novel·les on ell és el protagonista, són freqüents les descripcions culinàries, receptes i restaurants.


Si no heu tastat mai una novel·la d'en Carvalho, us les recomano molt i molt. Ja veureu com us agradaran, però també us obriran la gana... Bé, doncs des de les Biblioteques i Mercats de Barcelona, han engegat un concurs fotogràfic amb les receptes d'en Carvalho com a eix principal. Així, entre el 13 i el 29 d'abril, els participants hauran de penjar al grup de flickr "lesreceptesdecarvalho" una fotografia inspirada en les receptes de Carvalho que es podran trobar al Bibarnabloc. La fotografia s'haurà de fer a qualsevol de les biblioteques o dels mercats de Barcelona.  

Totes les persones interessades a participar-hi, poden consultar les bases del concurs als webs de Mercats de Barcelona i de Biblioteques de Barcelona i al grup de flickr "lesreceptesdecarvalho". Ep! El premi consistirà en un sopar per a dues persones al restaurant Casa Leopoldo.


Comentaris

Gemma ha dit…
Gràcies per la informació! Hi particpes? :)
Irisibula ha dit…
Hola Gemma, jo no hi he participat perquè treballo a Biblioteques de Barcelona i no m'ha semblat oportú... :)

Entrades populars