Un Nadal diferent

Aquest ha estat un Nadal sense escudella, sense galets, sense gall d'indi i sense canelons perquè la meva cunyada ens va convidar a tota la família a passar el Nadal a Suïssa, el seu país d'origen, i lògicament vam acceptar. Tot i que teníem el pis nou a mig muntar, ens va venir molt de gust gaudir d'un descans helvètic.

Finalment vam descansar poc perquè vam visitar tot el que vam poder, vam menjar encara més (formatge, xocolata, formatge, xocolata), vam passar molt fred i vam suspirar cada dos segons pels paisatges nevats. Allà on anàvem s'escoltaven els nostres "OOOOh" arreu. Per a mostra d'allò que ens feia exclamar contemplativament, una foto que vaig fer mentre el funicular ens pujava al cim del Pilatus.

De tornada a casa, les caixes encara hi eren, les compres a IKEA també i el pitjor, muntar els mobles. Però amb paciència tot s'acaba i les reunions amb la família i els amics ens han donat aire, sobretot aquells que ens han fet regals per a la nova llar, com ma germana i el meu cunyat que ens han alliberat de mirar les pelis al portàtil per fer-ho a un senyor reproductor de dvd o la meva sogra que ens ha regalat una panera espectacular amb tot de productes delicatessen (com ens coneix!)

1#Goût Nº 3 Lait caramel 2#Oli de Pau Empordàlia 3#Blaze La Prima Glassa Balsamica 4#Vincotto 1825 Originale 5#Garrapinyats d'E&A Gispert 6#Fruits Marbles de Mrs Bridges 7#Midsummer's Peach Decaffeinated Black Tea de Harney & Sons Fine Teas 8#Mostaza a l'Ancienne Maille 9#Tomates secos en aceite de oliva de Cascina San Cassiano 10#Almejas al Natural de las Rías Gallegas de Frinsa 11#Sal de formate, de botifarró, de tomàquet de ramellet, de sobrassada de Mallorca i de licor d'herbes en escates de Sabors de Sa Terra 12#Torró de xocolata amb ametlles de Verdú 13#Sal Palm Island Black lava Hawaï de Sel du Monde 14#Galetes Mini Pure Beurre forrades de tres tipus de xocolata de Fauchon 15# 2 Caffarelino de Caffarel 16#Formatge de cabra Petit Nevat de Formatges Can Pujol 17#Formatge Serrat del Triadó de Tros de Sort 18#Perles de xocolata amb llet de Godiva Chocolatier 19#Llibreteta en forma de rajola de xocolata mossegada de Natura 20#Goma d'esborrar en forma de cacahuet

I com hem estat fora, no he muntat ni l'arbre ni el nostre pessebre de clics ni he penjat cap tipus de decoració nadalenca (ja que la majoria encara estan encapsades), però no me n'he pogut estar de fer aquest centre de taula amb la meravellosa espelma que també m'ha regalat la sogra i que dóna forma a la que serà la meva nova religió: l'escudellisme!

Així sí que fa goig tornar de les vacances...

Comentaris

Anna ha dit…
Suïssa és preciós, i la teva sogra s'ha portat!! Un galet molt original en versió cnetre de taula. Bon nadal!!!
gastropuntcat ha dit…
Hola!

El pròxim dia 28 d'aquest mes tenim previst obrir un bloc adreçat a difundir i promoure tot el relacionat amb la gastronomia catalana, tot el qui vulgui hi podrà participar, ja sigui recomanat algun llibre, enviants receptes, fer una crítica de restaurant un bon vi, recopmanar el mercat de la seva localitat, o qualsevol cosa que trobi interessant, nosalres ho publicarem donant a coneixer quin bloc l'ha recomanat i afegint un link al seu bloc.

També volem promoure els blocs catalans per que arribin a tothom, estem preparat un llistat per provincies de tots els blocs catalans, i de parla catalana.

Ens podríes dir quina es la teva província per tal d'agegilo al gastroblocs?

Moltes gràcies, i perdona per posarte aquest missatge aqui, no he trobat cap adeça de contacte.

Salut!
Gastropuntcat.

gastropuntcat(arroba)gmail.com
bravecoast ha dit…
Tu dios no puede con el mio !!! viva el Dios Tomate !!! (y el Talibanismo Occidental xDD)

Entrades populars