Gastronomia televisiva
Aquests dies he tornat a enganxar una malaltia que m'ha deixat a casa quinze dies amb febre (sense aire condicionat!) i amb poques energies, així que pràcticament me'ls he passat del sofà al llit i del llit al sofà. La part positiva de tot això és que m'he atipat de mirar gastronomia televisiva. No m'he estat gens ni mica. I és que la nostra, ja ens ho permet això als amants de la bona cuina.
Fora dels programes de la casa (ep, sense menystenir-los, que són ja mítics) i de tots els vídeos de receptes que es poden mirar al clubdecuines, he descobert altres programes i sèries que faran gaudir a tothom qui s'estimi estar rere els fogons. I a sobre, amb l'enginy de la televisió per internet, encara podreu veure algun vídeo si us l'heu perdut a la tele. He gaudit molt amb:
- Cuiner sota pressió: un programa on el xef Ralph Pagano viatja per tot el món i ha d'aconseguir feina per tornar a casa. La penyora si no aconsegueix el repte consisteix en menjar-se algun plat autòcton que li faci fàstic. És entretingut, però una mica ximple.
- Un tast pel món: un viatge per diferents localitats a la recerca dels menjars més exòtics. Molt interessant.
- Què en sabem del menjar?: la combinació d'un xef i d'una científica ens dóna la solució a les preguntes més diverses sobre els aliments. Per anar una mica més enllà, gastrònimicament parlant.
- Van ser feliços i van menjar anissos: una sèrie que explica com organitzen el seu casament diferents parelles de tot el món, posant-hi especial èmfasi en el menjar que serveixen. Per fer una mica el tafaner i agafar idees si teniu planejat algun esdeveniment similar...
- Tots els formatges del món: un recorregut per totes les fàbriques i varietats de formatges que es poden trobar al món. Deliciós.
- Surfing the menu: dos cuiners australians que triomfen a Londres, tornen al seu país per visitar diferents localitats on podran fer surf i cuinar receptes amb els ingredients autòctons.
I no acabaríem mai perquè el 33 és un ball de documentals i mai pots saber amb què et trobaràs quan engeguis la tele. Jo em vaig quedar molt parada per l'oferta tan diversa que ofereix "la nostra" i que m'havia passat desapercebuda per les responsabilitats quotidianes. Us enllaço un vídeo sobre els formatges a París, del programa Blog Europa, i us recomano que estigueu molt atents a la programació. Bona cuina!
Fora dels programes de la casa (ep, sense menystenir-los, que són ja mítics) i de tots els vídeos de receptes que es poden mirar al clubdecuines, he descobert altres programes i sèries que faran gaudir a tothom qui s'estimi estar rere els fogons. I a sobre, amb l'enginy de la televisió per internet, encara podreu veure algun vídeo si us l'heu perdut a la tele. He gaudit molt amb:
- Cuiner sota pressió: un programa on el xef Ralph Pagano viatja per tot el món i ha d'aconseguir feina per tornar a casa. La penyora si no aconsegueix el repte consisteix en menjar-se algun plat autòcton que li faci fàstic. És entretingut, però una mica ximple.
- Un tast pel món: un viatge per diferents localitats a la recerca dels menjars més exòtics. Molt interessant.
- Què en sabem del menjar?: la combinació d'un xef i d'una científica ens dóna la solució a les preguntes més diverses sobre els aliments. Per anar una mica més enllà, gastrònimicament parlant.
- Van ser feliços i van menjar anissos: una sèrie que explica com organitzen el seu casament diferents parelles de tot el món, posant-hi especial èmfasi en el menjar que serveixen. Per fer una mica el tafaner i agafar idees si teniu planejat algun esdeveniment similar...
- Tots els formatges del món: un recorregut per totes les fàbriques i varietats de formatges que es poden trobar al món. Deliciós.
- Surfing the menu: dos cuiners australians que triomfen a Londres, tornen al seu país per visitar diferents localitats on podran fer surf i cuinar receptes amb els ingredients autòctons.
I no acabaríem mai perquè el 33 és un ball de documentals i mai pots saber amb què et trobaràs quan engeguis la tele. Jo em vaig quedar molt parada per l'oferta tan diversa que ofereix "la nostra" i que m'havia passat desapercebuda per les responsabilitats quotidianes. Us enllaço un vídeo sobre els formatges a París, del programa Blog Europa, i us recomano que estigueu molt atents a la programació. Bona cuina!
Comentaris
ya hacía tiempo que no me paseaba por la blogesfera, pero ahora ya he puesto el post con el resumen en pdf de los pintxos, los ganadores globales - auqnue todos habéis tenido premio- . Pásate a visitarnos y leerlo a ver si te gusta.
http://www.miblogdepintxos.com/2010/07/ganadores-1er-concurso-miblogdepintxos.html
gracias por tu aportación al concurso
un saludo
Millora't i si en tens ganes et convido a passar per el meu blog: http://cuinetesicosetes.blogspot.com
un saludito (espero que vuelvas pronto)